Nejrychlejší řešení pro regeneraci svalů

Většina z nás cítí po náročnějším sportovním výkonu svalovou bolest. Každý se s tímto nešvarem vypořádává po svém. Zaručeně nejrychlejší řešení pro regeneraci svalů je masážní pistole Bodysonic, jejíž používání není žádná věda. Právě naopak! Je to jednoduché a intuitivní. Zkrátka pro každého.

Medicínské výzkumy ukazují, že až 60 minutová masáž těla dokáže nahradit to, co pro tělo znamená 7-8 hodin souvislého spánku. To samo o sobě znamená, jak efektivní a přínosná může kvalitní masáž být. Proč tedy místo několika hodin spánku po sportu nezačít používat inovativní masážní pistoli Bodysonic, která šetří čas?

Revoluce ve výkonnosti

Masírovat lze samozřejmě i postaru, rukou. 100% účinnosti ale dosáhnete pouze s masážní pistolí, což je také důvod, proč špičkoví atleti volí tuto progresivní variantu. Jak už název masážní pistole napovídá, jedná se o pistoli, která pomáhá sval uvolnit a svalové buňky přímo stimuluje k rychlé regeneraci. Plná svalová funkcionalita tak může být obnovena velmi rychle a bezbolestně a vy díky tomu můžete váš trénink nasměrovat k větší výkonnosti.

Jednou z největších výhod masážní pistole Bodysonic je uživatelská jednoduchost. Vše, co musíte udělat je jen přístroj zapnout a přiložit na bolavé místo. Pak už pistoli necháte, aby pracovala za vás a plně obnovila vaši svalovou aktivitu.

Masírování a nauka o svalech – obor starý tisíce let

Samotná masáž je stará jako lidstvo samo. Již z jeskynních maleb máme dochované první známky o tom, že pravěký člověk se zřejmě často k masáži uchyloval. Proto je masáž jedna z vůbec nejstarší léčebných metod, jaké medicína zná. Velký rozvoj zaznamenalo masérství v obdobích starověkého Egypta a antického Řecka a Říma.

Důvody jsou nasnadě. Lékaři začali do hloubky poznávat pozitivní účinky, které masírování dokáže přinést. Nepřekvapí nás, že právě gladiátoři, římští vojáci a sportovní atleti patřili v dávných dobách mezi ty, díky nimž se masírování a nauka o svalech staly samostatným medicínským oborem.

Naši předkové si kvalitní masáž dovolit nemohli… Vy můžete!

Dvorní maséři byli vysoko ceněni i ve středověku, kdy se stávali nezbytnou součástí královských a šlechtických panství. Bez nadsázky můžeme říct, že odborného maséra si skutečně nemohl dovolit jen tak někdo. Spíše naopak se stávali výsadou těch bohatších. Tomu učinilo za dost až 21. století, kdy se začaly poprvé objevovat jedinečné masážní pistole.

I ty ale měly svůj vývoj, a tak opravdovou dokonalost přinesl až masážní přístroj Bodysonic, který uživateli přináší kompletní komfort. Ať už jde o designové a ergonomické provedení, jednoduché uživatelské používání nebo intuitivní výběr rozmanitých nástavců a hlavic.

Naši předkové si kvalitní masáž dovolit nemohli… Doba se ale naštěstí změnila a vy si svou soukromou masáž můžete objednat až ke dveřím, bez problému.

Neomezený pohyb pro každého

Masážní pistole Bodysonic využívá zbrusu novou lékařskou metodu, která předpokládá, že vysílání častých signálů prostřednictvím pistole do nervové soustavy, umožňuje tzv. svalový klam. To znamená, že bolest jednoduše odejde a uvolní tak spouštěcí body svalů a ztuhlost. Masážní pistole Bodysonic je tedy nejlepším a nejrychlejším řešením, jak se zbavit bolesti svalů celého těla.

Chcete i vy patřit mezi ty, kteří se aktivně hýbou a sportují bez bolesti?

Pak je masážní pistole něco, co vám prostě nesmí chybět!

Photo by Hal Gatewood on Unsplash

Zpět do obchodu